Termenii site-ului web

 Acești termeni ai site-ului (denumiți în continuare - termeni) sunt valabili pentru OCN VIACONTO MINICREDIT S.R.L. (înregistrată la Registrul de Stat și cu cod fiscal (IDNO): 1019600026841), denumit în continuare - "VIACONTO", site-ul web www.viaconto.md.

 Informații de contact: OCN VIACONTO MINICREDIT S.R.L.

 Adresa: Rep. Moldova, Chisinau, MD-2009, Str. Mihail Kogalniceanu 66, bir.(of.) 3

 E-mail: info@viaconto.md

 Vizitând site-ul web VIACONTO sau utilizând informațiile furnizate și serviciile sau prin intermediul informațiilor și serviciilor confirmați acordul dvs. pentru a respecta acești Termeni și condiții. Termenii sunt localizați pe site și sunt disponibili liber oricărui utilizator al paginii web.

 Site-ul web VIACONTO cu adresa www.viaconto.md este singurul site oficial al comerciantului. Informațiile conținute reflectă serviciile curente ale lui VIACONTO disponibile pentru clienți. Informațiile prezentate pe site-ul web VIACONTO sunt autentice și respectă standardele pentru informații sigure. Scopul informațiilor publicate pe site-ul VIACONTO este de a informa vizitatorii despre serviciile și produsele furnizate de VIACONTO și despre condițiile de utilizare a acestora. Nicio informație sau material publicat pe acest site nu constituie sfaturi privind achiziționarea de servicii și produse furnizate de VIACONTO și nu pot fi considerate recomandări în acest sens. În măsura permisă de cadrul legal din Moldova, VIACONTO nu își asumă răspunderea pentru nicio pierdere sau daună provocată direct sau indirect prin utilizarea informațiilor sau a materialelor publicate pe acest site web.

 VIACONTO nu este răspunzător dacă site-ul web nu este disponibil pentru utilizator din motive pe care VIACONTO nu le poate influența și / sau nu le-ar putea explica.

 Informațiile de pe site pot fi modificate sau eliminate fără notificare. Este responsabilitatea utilizatorilor de a avea o stare actualizată a informațiilor introduse online și continuând să utilizați acest site înseamnă înțelegerea acordului dvs. cu privire la modificări în termeni de utilizare. VIACONTO nu poate certifica și garanta că site-ul web și serviciile sale legate de acesta vor funcționa fără întrerupere. VIACONTO furnizează performanța site-ului web și își păstrează funcționalitatea în conformitate cu legislația de reglementare a fluxului de informații.

 Utilizând site-ul VIACONTO, utilizatorul este obligat prin termenii contractuali publicați pe site-ul web VIACONTO dacă sunt îndeplinite anumite condiții. Conținutul site-ului va fi furnizat în funcție de ceea ce reprezinta și de modul în care acesta este disponibil. Informațiile de pe site nu au fost denaturate sau derivate din partea VIACONTO. VIACONTO nu este răspunzător pentru niciun fel de costuri, pierderi sau daune (directe, indirecte, accidentale, pierderi de profit etc.) care apar pentru utilizatori sau terțe persoane în legătură cu utilizarea sau accesarea site-ului web. Performanța site-ului și a Termenilor și condițiilor acestuia sunt reglementate de legislația din Moldova. Toate litigiile care decurg din Termenii de utilizare a site-ului sau apar în legătură cu acestia se află exclusiv în jurisdicția instanțelor din Moldova.

 Nu aveți permisiunea (sau sa asistați pe alții) să vă conectați la acest site (prin hipertext, conectare profundă, încadrare, etichetare sau altfel) fără acordul scris al VIACONTO și fără a notifica VIACONTO în prealabil. Autorizarea utilizării acestui site poate fi încheiată/incetata fără notificare prealabilă dacă, din perspectiva VIACONTO, utilizatorii/clienții încalcă termenii de utilizare descriși mai sus.